Ski resort

Ski resort

Auteur: Linda van Rijn
Datum: November 2015
Aantal pagina’s: 211

Over Ski Resort

Nienke Draaijer (29) kan haar geluk niet op als ze een geheel verzorgde wintersportvakantie naar Oostenrijk wint. Ze vindt skiën geweldig, maar doordat ze haar baan is kwijtgeraakt en haar relatie na vier jaar is verbroken met de gedwongen verkoop van haar huis tot gevolg zit ze financieel in een dip. Deze gratis vakantie is precies wat ze nodig heeft. Samen met de andere deelnemers van de groepsreis vertrekt ze naar het ski resort Bad Kleinkirchheim. Het gezelschap van overwegend jongere mensen kan het goed met elkaar vinden en ze vermaken zich prima tijdens het skiën en de après-ski. Nienke geniet niet alleen van de mooie pistes en de gezelligheid van de groep, maar koestert zich ook in de aandacht van de getrouwde Rogier en van Jonathan, de knappe en mysterieuze reisleider, die vanaf de eerste aanblik veel indruk op haar maakt. Na wederom een heerlijke dag op de pistes bezoekt de groep het thermenbad en heeft een reuzegezellige avond. Maar van die gezelligheid is niets meer over als een medewerkster van de thermen in het bubbelbad het zielloze lichaam van een van de groepsleden aantreft.

Review

Ik ben echt zo’n iemand die (bijna) elk genre kan lezen, maar het ligt er wel een beetje aan hoe mijn stemming is.
Gisteren was ik in de stemming voor een thriller, maar ook weer niet een te dik boek. Dit boek heeft maar 211 pagina’s dus perfect als je even snel een boek wilt lezen.Dit is de eerste keer dat ik een boek lees van Linda van Rijn. Maar ik ben altijd klaar om ‘nieuwe’ auteurs te ontdekken. Deze boeken stonden in de kast van mijn moeder, die blijkbaar heel veel boeken van Linda van Rijn heeft.

Je vliegt echt door het boek heen en voor je weet is het uit. Wel had ik meer spanning gehoopt in dit boek. Dat miste ik echt in het verhaal. Misschien komt het omdat boek daarvoor te dun is? Ook wist je al een beetje wie de dader zou kunnen zijn en ik vind het juist leuk als je de dader totaal niet kan weten. Al wist je uiteraard de reden nog niet. Helaas viel dit boek dus een beetje tegen, maar mijn moeder heeft nog meer boeken van haar in de boekenkast staan. Wel grappig dat het allemaal ‘vakantie’ thrillers zijn. Ik zag allemaal boeken die of  over wintersport of zomervakantie gaan.

Post Author: TheWildflowerHippie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *