Je bent geweldig

Je bent geweldig

Tijd voor een nieuwe boekreview en dit keer (heel verrassend) weer een boek van Jill Mansell. En ik heb hier nog één boek van haar liggen, dus wees ook alvast maar voorbereid.

Auteur: Jill Mansell
Originele titel: All rights reserved
Datum: 2015
Uitgever: Luitingh-Sijthoff
Aantal blz.: 315

Over Je bent geweldig

Hallie heeft een geheim: ze is verliefd op de perfecte man. Maar het zal nooit wat kunnen worden, want Hallie heeft niet lang meer te leven.

Flo heeft een dilemma: Ze is stapelgek op Zander. Diens vreselijke zus doet er echter alles aan om hun relatie te dwarsbomen.

Tasha heeft een probleem: Haar nieuwe vriendje is een avontuurlijk type. Zij maakt zich dan ook continu zorgen dat er iets fout gaat.
Je bent geweldig begint als Hallie in een taxi zit. Er is een donor gevonden en ze krijgt nieuwe longen. Maar van wie?

Review

Dit is waarschijnlijk het minst voorspelbare boek van Jill Mansell dat ik tot nu toe heb gelezen. Ik zag een bepaalde gebeurtenis totaal niet aankomen. En hoewel het een zielige gebeurtenis is, wordt het uiteindelijk een mooi verhaal.
In principe denk je eerst dat je drie verschillende verhalen zit te lezen, maar ondertussen komen ze elkaar wel tegen. Met een prachtig einde als slot.

Wel had ik willen weten hoe het precies ging aflopen met Lena, de zus van Zander. Het werd in een kort stukje verteld. Maar ik wou weten of zij ook gelukkig was geworden met een leuke vent.

Jill Mansell haar boeken zijn echt een feestje met dit mooie weer. Je leest ze zo in een dagje uit, door haar vlotte schrijfstijl. Daardoor zijn haar boeken vermakelijk en niet saai om te lezen. Zeker met het mooie weer is dit een aanrader. Lekker op het strand met een Jill Mansell is zeker een aanrader.

Post Author: TheWildflowerHippie

1 thought on “Je bent geweldig

    Forever38.com (Vera)

    (27 juni 2017 - 14:45)

    De boeken van Jill Mansell hebben me nog nooit tegengevallen. Dit boek klinkt ook weer leuk; heerlijk om mee te nemen op vakantie !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *