Keeping up with The Wildflower Hippie

Vandaag even een persoonlijke update, aangezien het een lange tijd is geleden dat ik een update op mijn blog heb geplaatst.

Ik hoop dat alles met jullie goed gaat, met namelijk ook wel!

Frans

Op de middelbare school heb ik examen gedaan in Frans en ja dat was vrijwillig. Helaas kreeg ik een bepaalde lerares, die niet heel fantastisch les kon geven. Ik leerde weinig op het gebied van grammatica. Nu kan ik nog steeds wel een beetje Frans, maar het is ook weer weggezakt. Daarom ben ik bezig met een opfriscursus. Ik heb besloten om Spaans even te laten liggen, want ik haal nu die twee talen door elkaar. Het fijne is dat ik het nu gewoon in mijn eigen tempo kan gaan doen.

Instagram

Ik ben weer terug op Instagram! Ik heb het account laatst weer geactiveerd en besloot om maar weer lekker veel foto’s te plaatsen. Ik zag dat er al wat veranderd was op het gebied van insta Stories met al die filters, dus dat ga ik binnenkort even lekker gezellig uitproberen. Wil je mij nu ook volgen? Klik dan hier.

Vooruit bloggen

De komende paar dagen zijn er vooral regenbuien voorspeldt en daarom grijp ik deze kans om lekker vooruit te bloggen. Ik heb nog een aantal ideetjes op papier staan, die alleen nog uitgewerkt moeten worden. Ik heb nog een aantal boeken die ik wil lezen en reviewen en volgende week ga ik nog naar de nieuwe Despicable me film. Verder heb ik ook nog een aantal Lifestyle relateerde blogonderwerpen op de planning.

Post Author: TheWildflowerHippie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *