Doelen voor juli

Doelen voor juli

Alweer een nieuwe maand en weer tijd voor nieuwe doelen. Doelen kunnen je motiveren om bepaalde doelen te gaan bereiken en uiteraard groeit je zelfvertrouwen als je een doel behaald.

1. Een maand lang elke dag mediteren

Ik houd echt van meditatie, want na zo’n sessie ben ik de meest ontspannen persoon op deze aardbol. Alleen afgelopen tijd heb ik het helemaal niet meer gedaan en dat merk ik dan wel weer. Mijn hoofd is vol en ben minder ontspannen. Ook slaap ik wel wat minder goed. Tijd voor een meditatiemaand en het hoeft helemaal niet zo lang te duren. Meestal houd ik het op 20 tot 30 minuutjes per dag.

2. Een maand lang elke dag sporten

Laatst konden jullie hier lezen dat ik één kilometer onafgebroken kon hardlopen. Geweldig gevoel had ik daarna. Maar daar moet het niet bij op houden natuurlijk. Daarom wil ik elke dag proberen te sporten, dit kan hardlopen of krachttraining zijn. Krachttraining kun je thuis gewoon doen door middel van sit-ups, push-ups en ga zo maar door. Dit moet wel te doen zijn.

3. Verdiepen in marketing webshop

Ik heb op school een paar keer marketingles gehad en dat vond ik eigenlijk super interessant. En nu met mijn website is dat ook wel handig, al komt er vooral SEO bij kijken.  Maar hoe kan ik mensen naar mijn webshop en zorg ik dat ze weer terug komen?

4. Minimaal 10.000 woorden boek schrijven

Ik heb inmiddels al 1.500 woorden geschreven en ik wil aan het eind van de maand ongeveer 10.000 woorden hebben. Dit moet ook wel lukken, aangezien ik die 1.500 in bijna 24 uur tijd heb geschreven.

Verder heb ik leuke plannen, want ik ben komende week in de bioscoop te vinden voor Despicable me 3. Verder wil ik een nieuwe laptop bij de MediaMarkt gaan halen, want het beeldscherm hangt nog aan een zijden draadje aan mijn toetsenbord vast. Gelukkig bestaat er duct-tape.
En ik ga zorgen dat ik nog veel meer leuke uitjes ga maken, maar dat lezen jullie binnenkort wel op mijn blog.

Ik hoop dat jullie ook een leuke maand tegemoet gaan. Wat zijn jouw doelen voor juli? Ga je op vakantie?

Post Author: TheWildflowerHippie

1 thought on “Doelen voor juli

    Nienke

    (1 juli 2017 - 14:35)

    Elke dag sporten en mediteren moet veel goeds voor je lichaam doen! Elke dag sporten houd ik meestal niet vol. Ik kijk erg uit naar deze nieuwe maand, heerlijk twee weekjes er tussen uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *