GLOW

GLOW

Over GLOW

Deze serie speelt zich af in de jaren ’80. Ruth Wilder doet auditie voor een film, maar wordt weer niet uitgekozen. Ze krijgt zelfs een offer om de porno-industrie in te gaan, wat ze niet accepteert. Haar agent Mallory heeft dan wellicht een klus voor haar, maar het gaat niet om een film maar om wrestlingshow genaamd GLOW. GLOW staat voor Gorgeous Ladies Of Wrestling.  Toch ligt ze na een paar auditierondes er toch uit. Als ze ruzie krijgt met een vriendin en het uitvecht in de ring, krijgt ze toch haar plekje in de show weer terug.

Recensie

Worstelen, zelf houd ik daar niet van. Dus ik wist niet zeker of dit iets voor mij zou zijn, maar ik ben aangenaam verrast. Het is grappig, af en toe een beetje raar en divers. Divers in de zin van dat er verschillende soorten vrouwen meedoen met deze show en dat vind ik wel mooi. Uiteraard dragen ze de jaren ’80 gympakjes en volgens mij is er iets meer naaktheid te zien dan in de jaren ’80 gebruikelijk was. Ik was natuurlijk toen nog niet geboren, maar ik kan mij geen enkele film uit die tijd herinneren met blote mensen. Ik ben benieuwd of er een seizoen twee komt, al denk ik het wel. Ik wil niet spoilen, maar Ruth ontdekt een groot probleempje en dat heeft ze nooit aan iemand echt verteld behalve aan één. Ruth Ik denk dat er nog genoeg is om een tweede seizoen te kunnen maken, zonder dat het gaat vervelen. En dat al dat bitchy gedoe tussen de vrouwen onderling is al heerlijk om naar te kijken. In één zaterdag had ik deze serie al uitgekeken. Dus ook al houd je niet echt van worstelen, net zoals ik dus, dit is nog steeds heel erg leuk om naar te kijken. Aanrader.

GLOW is nu te zien op Netflix

Bron afbeelding

Post Author: TheWildflowerHippie

1 thought on “GLOW

    Ina

    (10 juli 2017 - 19:21)

    Fijne review, ik heb de serie niet gekeken omdat ik net als jou geen fan ben van worstelen, maar ik ga het toch een kans geven. Zeker aangezien de afleveringen maar 30 minuten duren. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *