You get me

you get me

Ik heb sindskort ook Netflix en ja, ik ben nu ook verslaafd. Dus in de toekomst zullen meer serie en filmrecensies komen. Vandaag ‘You Get me’.

Over You get me

Tyler is super verliefd op Ali, zijn vriendin. Alleen tijdens een avondje gaan ze uit elkaar en komt Tyler Holly tegen. Na een hele gezellige avondje met z’n twee├źn, geeft Tyler aan dat dit eenmalig was. Hij heeft nog steeds gevoelens voor zijn (ex)vriendin, maar dat accepteert Holly niet. Ze probeert hem te overtuigen dat ze bij elkaar horen, maar Tyler wil er niets van weten. Holly besluit zijn leven helemaal op z’n kop te zetten.

Hieronder staat de trailer. Ik heb na afloop van de film pas de trailer bekeken en er wordt bijna alles laten zien wat in de film voorkomt.

Recensie

Ik heb bewust mij niet ingelezen bij deze film en al helemaal niet de trailer gezien. Als je tegenwoordig een trailer kijkt, heb je vaak ook de hele film gezien. En dat is ook het geval bij deze film helaas.
Toen ik de film aan het kijken was, dacht ik dat het eerst zo’n simpele tienerfilms zou worden. Maar pas later komt er steeds meer actie, dat wordt heel rustig opgebouwd. Misschien niet de spannendste film ooit, maar er zaten wel aantal verrassingen in. Als je denkt dat Holly niet zo gek kan zijn, moet je maar eens het einde bekijken. Ze draait compleet door. Ze krijgt niet de juiste hulp en is bijna altijd alleen thuis.
Waarom speelt Bella Thorne altijd de bitch in het verhaal overigens? Ik zie haar alleen bitchy zijn in haar films. In deze film gaat ze natuurlijk iets verder dan dat, maar toch.
Wel even een klein dingetje: deze ‘tieners’ wonen nog steeds bij hun ouders, maar je ziet ze gewoon helemaal niet. Ik weet dat het om die kinderen gaat, maar als zo’n gek achter mij aan zit, zou ik toch wel even iemand inlichten.

Rating: 7/10

Post Author: TheWildflowerHippie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *