Verslaafd aan Gilmore Girls

ik ben verslaafd aan girlmore girls

Hallo, mijn naam is Bettie en ik ben verslaafd aan Girlmore Girls. En vandaag wil ik even kwijt hoe dit mijn leven beïnvloed.

Waarom ik Girlmore Girls zo geweldig vind.

Een paar jaar geleden keek ik ook Girlmore Girls en ik vond het vanaf de eerste aflevering al helemaal geweldig. De sarcasme, de leuke relatie tussen moeder/dochter en andere liefdes die langskomen.
Ik ben nu pas weer alles aan het herkijken en dit is één van de weinige series die mij echt aanspreekt. Rory is wel één van mijn favorieten, want ze leest net zoals ik heel veel boeken. Al moet ik zeggen dat haar boeken een grotere uitdaging zijn, dan die van mij. Al lees ik net zoals haar af en toe een klassieker.

En dan haar moeder Lorelai, zij is één van de grappigste personages uit de serie. Vooral wanneer ze bij haar eigen ouders of bij Luke is, dan is ze echt op haar best. De ene gekke opmerking na de andere wordt gemaakt. Het wordt zelfs beter als Rory nog meedoet.
Lorelai (en Luke) draait overigens wel eeuwen om de waarheid heen: Luke en zij passen perfect bij elkaar.

En dan heb ik het nog niet eens gehad over Kirk of Miss Patty. Zonder hun zou de serie ook niet compleet zijn. Ik heb trouwens nog een leuk feitje: Luke’s Dinner is Rosewood cafe in Pretty Little Liars. Ik kwam het toevallig laatst tegen en ik was in shock dat ik het nog niet eerder had ontdekt. Maar je verwacht het ook gewoon niet.

Dean is op dit moment mijn minst favoriete persoon. Ik vind hem gewoon niet leuk genoeg voor Rory. Maar Jess is nu ook in Stars Hallow en ik weet hoe dit afloopt. Jess zou ook gewoon een beter en leuker persoon voor haar zijn. Al is het wel awkward, want hij is de neef van Luke. En als Luke met Lorelai gaat, is het één grote familie.

 

Veel afleveringen

Wat ik ook zo leuk vind, is dat een seizoen niet 10 afleveringen heeft. Het heeft er ongeveer 20 per seizoen en met ongeveer een uur aan kijktijd, duurt het heel lang voordat je door de serie heen bent. Waardoor je er langer van kunt genieten. Met sommige series kijk je makkelijk één seizoen in één dag en dat is veel minder leuk.
En nu kan ik daarna nog Girlmore girls: a year in the life kijken, want dat is vorig jaar nog nieuw uitgebracht. In die vier afleveringen zie je ze na al die jaren weer en zie je met wie ze nu (nog) samen zijn en wat ze nu doen. Zouden meer series moeten doen. Al heeft Full house (Fuller House) dat nu ook al gedaan. Misschien is het wel een trend dat zich voorzet.

Maar genoeg geluld, ik ga weer Girlmore Girls kijken.

Wat is jouw favoriete serie op dit moment?

Bron afbeelding

Post Author: TheWildflowerHippie

1 thought on “Verslaafd aan Gilmore Girls

  Emine

  (16 augustus 2017 - 17:18)

  Hoi,

  IK ben letterlijk VERSLAAFD aan gilmore girls.
  Heb alle afleveringen wel een aantal keren gezien, maar het blijft leuk.
  All time favoriet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *