Wat een nacht

 wat een nacht

Wat een nacht. Ik woon in het hoge prachtige noorden en daar is vrijwel nooit echt onweer. Tenminste niet waar ik woon. Afgelopen nacht om twee uur werd ik wakker van bliksemflitsen in mijn kamer. De onweerliefhebber in mij werd wakker en moest echt een uurtje voor het raam zitten. Rond zes uur begon het weer licht te donderen en keiharde regen viel er naar beneden. Een seconde lang denk ik dat het allemaal wel mee gaat vallen en vervolgens komt er een felle flits, gevolgd door een hele lange en heftige donderslag. Het was een inslag in de buurt. Nu kan dit gelukkig hier ook op weilanden inslaan of gewoon water en hoeft het geen huis te zijn.
En er wordt nog meer onweer verwacht vandaag. Hoera.

Productieve dag

Vandaag wordt een rustige dag, maar ook een productieve dag. Ik geniet nu van een heerlijk kopje warme chocolademelk. Ik merk dat ik nu ook alweer honger heb. Mijn oom wordt vanmiddag begraven en ik moet nog een beetje werken.

Ik heb het huis alweer een beetje schoner en opgeruimder gemaakt. Toen ik alle kranten van afgelopen week in de papierdoos gooide voor morgen,besloot ik meteen alles even nog door te lezen. Nu vraag je misschien af waarom ik dat überhaupt oud nieuws wilt lezen. Het gaat mij dit keer niet om oud nieuws, maar ik ga snel een vision board maken. Daarvoor heb ik wat teksten en plaatjes nodig. Gelukkig staan er veel grote koppen in een krant, waardoor ik nu genoeg tekst heb en wil alleen nog vrolijke plaatjes erbij.

Boekenlijst en Girlmore Girls

Nu hebben jullie al vast een keer geraden dat ik graag boeken lees en mijn boekenlijst was al oneindig lang. En nu ben ik Girlmore Girls aan het herkijken en Rory Girlmore leest elke aflevering boeken en daardoor wil ik nog meer boeken lezen. Al leest Rory Girlmore alleen echte klassiekers, maar daarvan heb ik ook nog een aantal in mijn kast staan.

Een fijne dag iedereen. En vergeet niet dat vanavond de tweede wedstrijd van Nederlands Elftal is op televisie (20:30 op NPO1)

Post Author: TheWildflowerHippie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *