Opruimwoede en Linkin Park

opruimwoede en linkin park

Hoeveel spullen kan een mens hebben? Nou, best wel veel merk ik deze ochtend. Ik werd deze ochtend wakker met een opruimwoede en een beste heftige variant ervan. Mijn kleding ligt normaal buiten de kledingkast, maar nu liggen/hangen ze daadwerkelijk in de kast. Dit is best een bijzonder moment. En ik heb twee kleine vuilniszakken met kleding klaarstaan om gedoneerd te worden. Die moet ik vandaag nog even wegbrengen.

Maar nu heb ik even ‘pauze’ om 9 uur en mijn handen jeuken nog steeds om nog meer weg te gooien en op te ruimen. Dus als je mij vandaag probeert te bereiken, helaas.

 

Back in time

Wel grappig, want jarenlang (beter gezegd: mijn hele leven) ben ik enorm chaotisch geweest en lag alles overal en nergens. Ik kon nooit iets terugvinden. Maar sinds ik in aanraking met minimalisme ben gekomen, ben ik om.  Eerst begon het met simpele interesse voor minimalisme en nu ruim ik zelf alles op. En ga ik dus richting een minimalistische levenstijl. Mijn make-up en andere beautyproducten had ik een tijd geleden al uitgezocht en in principe gebruik ik alleen mascara, nagellak en af en toe een kleurtje op mijn lippen qua make-up. Dus raad eens hoeveel er weg kon. Een aantal producten had ik gewoon dubbel en gebruikte ik gewoon bijna nooit, dus die maak ik nu ook allemaal op.

 

Visionboard

Gisteren was ik in een halve opruimmood en ik ruimde dus alle oude magazines/kranten op en maakte ondertussen daarvan een visioenboard. Binnenkort zal ik even een artikeltje hierover maken en misschien laat ik mijn board wel aan jullie zien. Volgens mij heb ik er niet al te privédingen op staan.

 

Chester (linkin park)

Wat schrok ik gisteravond. Ik had een heerlijk avondje voetbal kijken op de planning en toen bereikte mij dit verschrikkelijke nieuws. Ik kan het nu nog steeds niet geloven. Ik heb zulke goede herinneringen aan Linkin Park,zoals hun concert. Dat was serieus één van de leukste concerten die ik ooit heb gezien. Wat een energie hebben zij.  Daarom wil ik even afsluiten met een nummer van Linkin Park. Rust zacht, Chester!

 

Post Author: TheWildflowerHippie

1 thought on “Opruimwoede en Linkin Park

    TypischKim

    (23 juli 2017 - 15:58)

    Ik vond het ook erg nieuws van Linkin Park. In the End vind ik ook een goed nummer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *