Trailer Ready Player One

ready player one
In 2018 komt een nieuwe film van Steven Spielberg uit, genaamd Ready Player One. Deze film is gebaseerd op het gelijknamige boek geschreven door Ernest Cline.

In dit verhaal gaan we naar 2045 en de werkelijkheid is verschrikkelijk. De enige momenten waarop Wade Watts zich goed voelt, is wanneer hij naar een virtuele plek gaat (OASIS). Hij wijdt zijn leven aan het bestuderen van de puzzels verstopt in deze wereld. De puzzels die gebaseerd zijn op ontwerpers obsessie met de popcultuur. Hij belooft veel macht en geld aan degene die het kan ontcijferen. Wanneer hij op de eerste clue stuit, wordt hij belaagd door andere spelers die bereid zijn om te moorden voor deze grote prijs. De wedstrijd is begonnen. En als Wade dit wil overleven, moet hij winnen en de confrontatie aan met de echte wereld waar hij aan wilt ontsnappen.

2018 in de bioscoop.

Bron afbeelding

Post Author: TheWildflowerHippie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *