Persoonlijke update #1


Het is bijna een maand geleden dat ik een update plaatste en er is denk wel genoeg gebeurd om er iets over te schrijven.

Slecht nieuws

Slecht nieuws is nooit leuk. Daarom starten we met het slechte nieuws, want dan hebben we het maar gehad.
Op 14 juli was mijn oom overleden. Nu was hij al mijn hele leven lang ziek en had je het wel aan zien komen. Zijn vrouw (en dus mijn tante) overleed 5/6 jaar geleden al.
Maar afgelopen weekend kreeg ik te horen dat mijn opa niet lang meer te leven heeft. Hij ging ‘even’ naar de dokter voor controle, want hij was benauwd. En toen kregen we dit te horen. Hoelang hij nog heeft weten we niet precies, al kan het waarschijnlijk wel super snel voorbij zijn.

Maar gelukkig is hij nog wel onder ons en de wonderen zijn  de wereld nog niet uit.

Haakprojectjes

Ik heb twee leuke haakprojectjes bedacht en die ga ik dus ook heel snel maken. Komend weekend ben ik toch alleen thuis en hoef ik met niemand rekening te houden.
Verder heb ik al een aantal haakprojectjes gemaakt, die ik binnenkort wel even met jullie ga delen.

Plannen

Ik ga volgende week als goed is naar de bioscoop voor de film everything, everything. Ik heb het boek al gelezen (review komt snel) en ik kan echt niet wachten om deze film te zien.
Verder ben ik nog steeds bezig met minimaliseren en ik heb steeds minder spullen en dus minder troep. Het voelt eigenlijk wel heel fijn dat ik nu altijd weet waar alles ligt.
Ook heb ik genoeg inspiratie om een aantal blogs hier te kunnen schrijven. Zie hieronder voor mijn blogplannen de komende tijd.

 

Blogplannen

Ik heb ongeveer een miljoen ideeën en dus genoeg om een lange tijd vooruit te bloggen. Ik wil meer over de law of attraction schrijven. Afgelopen maand heb ik mij daar enorm mee bezig gehouden en ik vind het wel leuk om daarmee bezig te zijn.
Ook heb ik altijd het idee gehad om op nieuwsberichten te reageren met mijn eigen mening en dat ga ik nu ook doen.
Ondertussen ben ik ook bezig om veel boeken te lezen en films/series te bekijken, zodat ik het kan reviewen. Een voordeel is dat ik ondertussen kan haken, dus ik sla twee vliegen in één klap (niet letterlijk).

Post Author: TheWildflowerHippie

1 thought on “Persoonlijke update #1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *