Atypical review


Netflix heeft afgelopen week weer nieuwe films en series toegevoegd en één daarvan is Atypical.

Over Atypical

Atypical is een nieuwe serie van Netflix en heeft 8 afleveringen in het eerste seizoen. Sam is autistisch, maar is nu op het punt gekomen waarop hij een vriendin wilt hebben. Zijn moeder is beschermd hem daarentegen iets teveel. Maar Sam wilt dat steeds minder, omdat hij onafhankelijk wilt zijn. Dus krijgt moeder meer vrije tijd, maar hoe vult ze die tijd op?
Casey leert een jongen kennen en daarnaast is ze ook heel erg bezig met sporten. Ze is één  van de talenten van school, die niet onopgemerkt blijven.

Mening

Jammer dat het maar 8 afleveringen waren. Dit gezin zou trouwens perfect in Modern Family passen, want daar deed het mij een beetje aandenken. Er zat ook humor in en je volgt niet alleen Sam, maar ook de rest van het gezin wordt gevolgd. En die hebben ook hun eigen problemen. Voor mij gevoel houdt dit verhaal ook niet bij één seizoen op. Ik heb nog genoeg vragen, want hoe loopt alles af? Ik wil niet teveel verklappen, maar moeders heeft een groot geheim. Al is Casey daar op het laatst wel van op de hoogte.

In de serie zie je juist nu de band tussen van vader en Sam sterker worden. Jarenlang ging Sam altijd naar zijn moeder. Nu hij een vriendin wilt, trekt hij toch meer met zijn vader op.
Deze serie kijkt heerlijk weg op een regenachtig dagje.

Als je niet teveel spoilers wilt zien, adviseer ik je niet de trailer onder te kijken. Maar ben je toch nieuwsgierig, dan kun je hem altijd bekijken.

Ps: Sam lijkt op Clay van 13 reasons why en nee, het is echt niet dezelfde persoon.

Post Author: TheWildflowerHippie

2 thoughts on “Atypical review

  Cassandra

  (18 augustus 2017 - 14:41)

  Lijkt me een leuke serie! Hij staat op men lijstje, maar ik heb nog een hele hoop andere series die ik moet uitkijken vrees ik haha.

   TheWildflowerHippie

   (19 augustus 2017 - 09:02)

   Herkenbaar hoor! Hopelijk kom je er snel aan toe. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *