Waarom ik voor Feedly kies in plaats van Bloglovin

feedly

Hoe volg jij mijn blog en andere blogs? Grote kans dat je nog Bloglovin zegt en je bent niet de enige. Ik gebruikte Bloglovin ook altijd, maar nu niet meer.

 

Verandering

Bloglovin vond ik altijd heel overzichtelijk en ik kon er heel gemakkelijk mensen mee volgen. Ik kreeg mijn dagelijkse updates ook meteen in mijn mail. Alleen een tijd terug begon Bloglovin te veranderen qua lay-out. Daardoor was ik al minder snel op Bloglovin te vinden, want ik vond het steeds minder overzichtelijk worden.
Vervolgens kwam ik erachter dat als je een blogpost aanklikte, je niet meteen naar de site werd verwezen. De blogger ziet jouw bezoek ook dus niet terug in de statistieken.

 

Feedly

Ik kwam terecht bij Feedly en ik zie meteen een aantal voordelen. Je hoeft je blog niet te registreren. Je zoekt op je URL en je kunt meteen gaan volgen. Ook kun je meerdere lijsten maken en dus de sites die je volgt verdelen over categorie├źn. Het is dus ook niet meer beperkt tot blogs die geregistreerd staan in Bloglovin.

Een account heb je binnen een paar minuten aangemaakt en zo blijf je op de hoogte van jouw favoriete sites. Ik baal bijna dat ik Feedly nooit eerder hebt ontdekt.

Heb jij al een Feedly account?

Twitter | Instagram |

Post Author: TheWildflowerHippie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *